blodtrycksanfall

Vilken dag. Redan på första lektionen får jag känningar av huvudverk och illamåenda. Efter andra lektionen har jag fått ett blodtrycksanfall och mår väldigt illa resten av skoldagen. När jag får det kommer det ofta som en våg som skvälper förbi och då får jag synbortfall, illamående, darrningar och huvudverk. Jag får nog det för att jag är lång och undernärd mitt bmi (även fast att jag själv tycker jag äter en massa onyttigt och så hela tiden), borde ha med mig dextrosol i väskan som man kan ta för att slippa detta. Som tur är artade det sig ganska bra och skoldagen var kort. Resten av dagen blir det lugnt.

That's right

Ja jag ska bli bättre på att blogga och tänker nu koppla upp mig på blogglovin för att få lite insperation från er andra bloggare. Ideér behövs alltid :)

href="http://www.bloglovin.com/blog/2618996/sannaegonssonbloggse?claim=4pxagg85dn7">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Noramarken

sista helgen i Augusti är det Noramarken och det har blivit som en tradition att gå på den såhärdags vid skolstarten. Idag blev vi uppsjussade till Nora vid elva; Jag, Tea, Amanda och Mathilda. Det har varit en härlig dag med massa mat,godis, fika och inte nog med det, underbart väder! Blev även hämtade i Nora av farmor som sedan bjöd oss hem på fika.
Sen har jag testat på Tapas för första gången som pappa lagade idag, det var gott och jag tycker om att pröva nya maträtter. Toppendag, vad mer kan beskrivas på denna lördag?

Rhodos



RSS 2.0