Härliga vårdag!

Nu är det ju verkligen vår må jag säga!

Har nyss varit på donkan och ätit, det var gott men känner mig väldigt onyttig nu..

och ska dessutom sätta fart med att baka hallongrottor och dumlekakor till min födelsedag på lördag. Yes vi säger väl så sålänge!

puss

 


Glad Tjej

I sommar blir det ju först mallorca med älskling och hans familj och i juli ska min familj och familjen Harryssons resa till Rhodos i två veckor. Det ska bli jättekul och snacka om att jag blev glad när mamma kom och berättade det för mig idag!!!
Har även varit med mina fina vänner JG och Sabina och nu är älskling hos mig och ska sova över.
Bra dag!

Summertime

Sommarplaggen jag beställde från HM.se kom i brevlådan idag.
-Glad Tjej!

Happy moments

Jag vet inte varför jag har varit dålig på att blogga senaste tiden men kanske är för att man måste ha något intressant att skriva om också.
Jag hoppas inte det bara var jag och Lovi som deltog i Earth Hour igår kväll? man måste ju se upp till miljön lite grann.
Inatt sov jag hos lovi och i förmiddags övningskörde jag här i stan. Det gick ju bra men jag är väldigt nervös i trafiken och det måste jag träna bort. Jag måste också bli säkrare på självaste bilen. Nu har jag precis bakat klart hallongrottor till min födelesdag på lördag.. hoppas dom smaka
Idag mår jag bra, idag är jag lycklig!





I Like it- like it comon!

Finally it's Friday and you gotta like it because i do!
Har inte skivit så mycket nu i veckan, har varit fullt med skolan och allt sådant.
Nu är det iallafall fredag och det gillas! Ska börja med att städa rummet nu o sedan dra till älsklingen min.

Lovi, Älskar dig gumman ♥

a dream i had

Inatt hade jag en dröm om att jag dels var på en Lady GaGa konsert men också att jag träffade henne personligen då jag guidade henne runt örebro och schoppade tillsammans med henne. Det var en häftig dröm och nu är jag jättesugen på att få gå på en Lady GaGa konsert så får hoppas att hon kommer till Sverige i år!
Drömmar kan vara av alla slag, haha!
sueños plantea

032111

Bloggen är ännu inte helt fixad, det tar nog ett tag till innan jag får ording på den. Men det kommer när det kommer ska ni se!
Nu är det måndag och ny vecka igen, har haft en toppen helg kan jag säga. Nu när man återgår till vardagen med allt plugg vill man bara sucka.. men det är inte jättelång till påsklovet heller, man får härda ut ett tag till!

Omredigering!

Har anlitat min bloggfixare lovi för lite omredigering i bloggen. Resultatet märker ni senare!

Fredagsmys

avslutade skoldagen med en rolig gympalektion. Ska nu hoppa in i en dusch och göra mig i ordning för kvällen. Det är fredagsmys idag o det gillar vi! Jag och älskling ska gå på bio och se True Grit, ser fram emot filmen. Blir sedan att sova hos honom.

och snyggingen Matt Damon gör ju en roll i denna film!


Born this way

"there's nothin wrong with lovin who you are"
She said, "'cause he made you perfect, babe"

"so hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way
Tycker denna text är väldigt bra, dessutom älskar jag denna låt med Lady GaGa.
Var ju ett tag sen sist, har haft lite annat att göra emellan åt. Vad har man gjort idag då?
var i skolan först i skolan och gjorde matteprov på ekvationer, det gick bra tror jag! Sedan bar det upp på stan med Elin Borehed för en fika på Soleo. Hade så mycket att prata om då vi inte träffas så ofta trotts att vi går i samma skola, lite roligt faktiskt. Vi gick också runt o kollade lite i affärer, jag blir så shoppingsugen sugen men är tvungen att hålla i mina pengar nu..

Vill ha denna Jump Suit, tänk vad
snygg till sommaren och bruna ben!
Nej nu ska jag väl ta ett varmt bad till att börja med och sen ta och plugga lite. Blir väl kanske någån film senare mot kvällen. Lägger upp ett inlägg senare, ha det!

SÖNDAGSMYS!

Pretty Woman på kanal 5 och Chailatte såhär på söndagkvällen är inte fel.
Jag älskar Pretty Woman, den är inte bara en gullig och rommantisk film utan också verklighets realistisk.
Julia Roberts och Richard Gere är ämnade för rollerna i filmen!


Humor!

Det nalkades Tjejkväll hos Sabina Harrysson igår. Det blev en kväll med kortspel, chokladmouse, singstar och melodifestivalen. Danny borde ju ha vunnit, inte sant?
Inatt när man också var som tröttast kollade vi på klipp från björn bröder och lejonkungen. Då var detta tusen gånger roligare än vanligt. Försök att se videon utan att skratta. Jag beundrar er om ni lyckas!
Ha-ha.

16 månader

Ja idag den 11/3har jag och Anton ett år och fyra månader. Det är lång tid det.
Dagen har firats med hemmagjorda hamburgare och godis.
Jag har aldrig haft en sådant seriöst förhållande tidigare men man har gått igeom mycket tillsammans och utvecklats som person. Vi har kommit långt på vägen och längre ska vi.
Jag älskar dig! ♥

hemma dag!

Ligger hemma idag. Har haft ont i magen hela morgonen nu men har börjat ge sig lite som tur är.
Jag bloggar från soffan där jag har tillbringat hela morgonen framför O.C.
Jag gillar inte att vara hemma från skolan för att det är så tråkigt men nu kan jag känna att detta behövdes.
Ska försöka få i mig något att äta, göra en Chai Latte och sedan återgå till O.C eller kanske Glee..
Spiderman kyssen lever vidare.

Aktivitetsdag

Jag är helt slut i kroppen efter  denna dag och ändå har man inte gjort så mycket. Var uppe på USÖ och skulle hämta graviditetstest men det funkade ju inte så bra, har också sprungit över halva stan för att hämta andra grejor. Blev inga vinster till min kära klass BetvetA10 dock, men kul hade vi tillsammans. Vi var utklädda till spelet Left 4 Dead och alla var utklädda vilket gjorde det ännu bättre!
Här följer några bilder från dagen ->
BetvetA10 ♥

Tisdag!

Började med Historiaprov på morgonen, gick väldigt bra faktiskt. Efter det fick vi reda på att vi hade lärarlös spansklektion så drog upp på stan med Tea vid 11 tiden. Gick runt och kollade vårskor och fixade med rekvisita inför morgondagen då vi har "Aktivitetsdag" på skolan. Då tävlar alla ettor klass mot klass med en gemensam utklädnad så min klass bestämde oss för Zoombies. Jag är taggad!

Nu ska jag packa väskan och dra iväg mot gymmet, måste ju träna om jag ska få i mig en semla, är ju trotts allt Fetisdagen idag. Vi får heller inte glömma Internationella kvinnodagen, vi äger kvinnor!

Shopping whit ma'

Det är alltid lika kul att gå på stan eller att åka till Marieberg med mamma. Slutar alltid med att något oväntat följer med hem och det bästa är ju att när mamma verkligen tycker något passar mig, slipper jag betala! Annars är det lätt att pengarna ryker till. Tycker inte ni också om att schoppa med mammsen? 


Dagens inköp var följande:
-Vårjacka HM
-Kavaj HM
-Tshirt HM
-Chai Te Espresso House

Sköna Vår!

Åh vilken härlig dag det har varit, plusgrader och solsken!
Morgonen tillbringade jag hos älskling, sedan bar det av mot stan med min fina och söta lillasyster i vårvädret.
Kom hem med ett par jeans och solglasögon, yeh!




Liknade dom jag köpte!

För en stund sedan kollade jag och Lovi på "I Know what you did last Summer", ni vet skräckfilmen från 1990 talet som handlar om ett gäng ungdomar som tror sig ha mördat en fiskare som snart kommer att bli deras mardröm. Det var banne mig en av det otäckaste filmerna på länge just för alla "oväntade" scener, trotts att jag redan sett den tidigare.
Men tycker ni inte också att tidigare skräckfilmer är mer av kvalité än 2000 talets?


Nu är det Fredagsmys!

Hej hallå!
Då var det ju fredag igen, härligt!
Sitter i massagestolen just nu och bloggar och äter godis. Kl 6 bär det av mot min förra skola Karljohan för återträff med min klass 9A! Då blir det pizza och coca cola och senare ikväll ska jag kolla på mitt älskade jag-har-inget-liv-programm O.C.

Happi

Den här dagen har varit bra!
Först skola, fick reda på att jag är en av dom som eventuellt får åka på utbyte till Holland i April, om jag nu ska det..
Efter skolan gick man då till Willys för att köpa godis, kostar 37 kr/kg och köpte ett par hekton för 10 kr, skitbilligt! Och eftersom att det inte blev någon träning idag så gick jag och Tea hem från skolan vilket tog 40 min. Efter det vare dags för mig att dra mig mot frisören och ja det blev jättebra tyckte jag. Jag är supernöjd!
Har även skickat ut mitt CV lite här och var så hoppas verkligen på svar från intresserade nu!
Resultat: en nyklippt och blond Sanna!

Mot frissan!

Dags för att klippa och slinga håret!

Phonetime

Pratade just med Felicia, en kompis som flyttat till Norge! Är så kul att höra hennes röst eftersom vi inte träffas speciellt ofta.

First Day of spring!

Nu är våren kommen, eller?
Första Mars och stora högar snö ligger på baksen, inte bra!
Idag slutade jag ett så har precis bakat Choookladbollar som jag ska mummsa i mig sammtidigt som jag ska plugga. Har historia och spanskaprov till nästa tisdag, suck!

RSS 2.0