sol och bad

en dag som denna vill man bara ut och bada. Jag, min syster och Matilda gjorde ett försök att åka till lången i hovsta och bada. Tog bussen till sista hållplatsen i Hovsta och knallade ca 40 min i stekande sol och 30 grader. Har aldrig längtat efter vatten så mycket som jag gjorde idag, och kännslan att hoppa ner i en svalkande sjö efter djävulspromenaden var obeskrivlig. En lyckad dag blev det tillsist!


happy day

Veckorna nästan rullar iväg. Nu börjar också solen och värmen att komma till Örebro! Idag har jag haft en underbar dag, först med Olle och sedan med älsklingen min. Vi har ätit ute på lyxresturang, badat och spelat mitt favorit spel Left 4 Dead. Kunde inte fått det bättre! Men nu ska vi sova, iallafall anton för han jobbar.. God natt o puss!

städdax

Två veckor av sommarlovet har gått och jag har varken solat eller badat ännu, skandal! Jag får nöja mig med att gå till solariumet och bada i badkaret? Men det är såhär svenska sommrar ser ut, skönt att man har en till resa framför sig, 6 veckor kvar till Rhodos, gud så skönt!
Idag har jag städad lägenheten hela morgonen, man får göra det man kan för att tjäna ihop en slant. Mamma har också ringt till Cederbacks körskola och skrivit in mig där, så i höst kommer jag börja plugga på körskolan, det känns bra att få starta upp tidigt så att jag förhoppningsvis kan ta mitt körkort på min artonårs-dag nästa år!

Filmmys på G

Så grymt bra och sevärd film!

Chris Brown - Next To You ft. Justin Bieber


YOU SMILE, I SMILE.

Det gick jättebra att jobba igår och jag kom bra överens med personalen och hundarna, verkligen roligt!
Inatt hade jag min älskade vän Jennifer sovandes här. Vi satt uppe stora delar av natten, bara pratade och lyssnade på Justin Bieber. Kan berätta allt för den tjejen.
Enda sen förra lördagen då jag faktiskt tog mig tid till att kolla på filmen Never Say Never, så har jag rent ut sagt börjat älska Bieber, det är något med den killen som ger en Bieber Fiever!
Förstår inte varför så många trackar honom, han har en talang som inte finns hos alla. Jag tyckte om honom innan han blev känd här i sverige, men sedan när justin hysterin kom hit, tog jag avstånd från det och nu efter filmen så älskar jag killen, ja gud vad vi tjejer blir paralyserade ibland.

Idag var vi uppe på stan en sväng, jag och mina shoppingmonster Jennifer och Lovi. Hade det väldigt roligt och hittade en bikini, leopard-bolero och en topp på sommarean. Behöver ju egentligen inte mer kläder men det går inte att undvika att shoppa när tidigare kläder man spanat ut blir nedsatta..


SUMMERTIME

Har haft sommarlov en vecka nu! Kändes knappt som det i början. Man har ju heller inget jobb efter som att kommunskiten bara ger ut 1800 jobb när vi är ca 3000 sökande. Menmen.. imorgon har jag sådan tur att jag ska gå in extra för ett hunddagis här i närheten så det var ju roligt att dom ringde!

Har inte haft så mycket för mig i veckan mer än varit med kompisar. Men det är sommarlov nu och nu ska jag fasiken ta och bege mig ut i kvällssolen!

Ha det bra mina vänner.



GRISMAKT

Idag bar den så kallade Krampen tävlingen av på rosta gärde. Krampen sker varje år mellan Risbergska och Karolinska skolan. Vi tävlar i olika grenar av det mest konstigaste slag, jag nämna att en av grenarna är kanotpaddling med innebandyklubbor.
Morgonen började med samling på olof palmes torg där vi grisar taggade sönder som fan, sedan bar det av ett pepptåg mot rostagärde. Och YES det blev en seger för grisarna i år, en seger som slutade i ett segertåg tllbaks mot stan och ett dopp i likkistan!
GRISAR, GRISAR, GRISAR
Glad tjej efter seger!

Grisarna tar över världen, grisarna blir fler o fler. Kom följ med på grisafärden.Piltar får ej följa med!


IM HOME

Anlände från Mallorca idag! Det har verkligen varit en mysig semester men såklart så lyckades vi tajma in mallorcas 7 dagars regnperiod av alla 365 dagar. Det regnade och mullrade till och från de tre första dagarna men sista tre dagarna blev strålande fina och det räckte för att få en bränna kan jag säga, har nog aldrig smörjt in mig så lite som jag gjort nu.. men det ledde ju till att jag näst intill brände hela ryggen igår. Det har iallafall varit en toppensemester med älsklingen och hans familj och jag är så glad över att dom ville ha med mig på resan. Dom är för goa!
Bilder lägger jag upp imorgon för nu vill jag bara sova efter en lång dag, sen taggas det inför krampen imorgon också.
GRISMAKT!
godnatt


Foto: Matilda Björklund.
Alcudia hamn


RSS 2.0