Trött!

Första dagen efter lovet och sista dagen på vintern var en seg dag. Har iallafall hunnit med att plugga spanska, skrivit färdigt ett CV samt gymmat.
Är nu helt slut och hur trött som helst. Är hemma hos älsklingen nu så hoppas vi inte somnar för sent..

Hate this!

Hate this!

Måndagsångest

Sista dagen på detta sköna lov har nu kommit till sitt slut, imorgon väntas skolan igen, uch!
Blir kul att träffa tjejerna iallafall. Nu ska jag spendera sista timmarna på att kolla på O.C, börjar på säsong 2 nu.
God Natt!

SOLSIDAN

Nu har lovi dragit hem. Dags för sveriges skönaste gäng i SOLSIDAN!!

game playing

Nu spelar jag och Lovi TVspel hemma hos mig, ohyeah!

Mina Idoler/inspiration

Jag tycker om att sjunga och spela gitarr, det är ett intresse jag har för att det är kul att skapa musik.
En sångerska jag fastnat för är Lady Gaga, hon är alltid sig själv trotts kritiken hon får från media. Hon har i en intervju berättat att hon aldrig går efter vad andra tycker, och ni har väl sätt hur hon klär sig på scen? Trotts spekulationerna som blir utav det är hon sig själv i alla lägen och är en duktig sångerska som inspirerar mig.♥

 



Why?

why do i end up like this all the time?

A little Big thing

Idag var jag med Lovi och senare kom JG till mig. Vi pratade väldigt mycket om vad som hänt sen senast, var ungefär 2 månader sen sist, sen kollade vi på Step Up med snyggingen Channing Tatum och åt glass!
Tråkigt att dagen fick ett dåligt slut, men det löser sig. Det måste det göra!
Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla ett par avsnitt O.C innan jag blir för trött..
Channin Tatum är GRR!

Min favoritplats

Det är svårt att säga vad som är min favoritplats, jag har nog ingen plats där jag absolut tycker om att vara. Jag tycker om mitt hem, mitt rum och min säng och att resa till varma länder. Jag är ingen vintermänniska, jag trivs som bäst på sommaren när jag ligger solandes på en strand och hör vågorna plaska intill strandkanten.

Fredag 25/2

Hemma från en tjejkväll hos Tea i Garphyttan, det var en mysig kväll!
Nu spelar Lovi TVspel hemma hos mig sammtidigt som jag har sprungit runt och städad mitt rum.
Senare bär det av mot älsklingen för mera myspys & gos!

 


Här bor jag.

Jag bor på Väster i Örebro, staden där allt otäckt händer nu mer. Här har jag bott hela mitt liv och här blir jag kvar ett bra tag till. Jag tycker om att  bo i Örebro, jag känner till trakterna väl och bor centralt vilket gör att jag har nära till det mesta. Örebro är en fin stad men förut hände det nästan ingenting här, men på senare år känns det som att den har förändrats och utvecklats. Det finns både "hissar" och "dissar" med att bo här;
-Hiss: det är en trevlig stad bortsätt från våldtäcktsmännen.
-Hiss: du har nära till allt, cykelavstånd.
-Diss: liten stad, alla vet vem du är eller känner dina kompisar.
Men vad vet jag om andra städer?

Club Haze!

Har nyss anlänt från gymnasiefesten på frimis. Kom spontant på idén igår tillsammans med Andrea, och idag small det. Slutade med att vi blev 5 tjejer som gick; jag, Andrea, Melinda och Elsa. Kvällen var superkul men en trött Sanna ska nog ta och krypa till kojs nu.
Nattinatti!

The Boy in the Striped pyjamas

Godmorgon!
Jag vaknade rätt tidigt imorse och bestämde mig för att kolla på film och eftersom vi läst The Boy in the Striped pyjamas i skolan, ville jag också se filmen.
Filmen handlar om Bruno, en oskuldsfull och naiv 8-åring som tvingas utan förvarning flytta från sitt trygga hem i Berlin till den tyska landsbygden.Allt eftersom börjar Bruno lägga märke till alla människorna på andra sidan staketet och efter en upptäcktsfärd runt området möter han en jämnårig pojke och en oväntad vänskap tar sin början...
Det är en hemsk bok/film som sätter sig på näthinnan, men en sevärd film!


Detta vill jag bli

Enda sedan jag var liten har jag velat bli en veterinär, men den drömmen slogs igen när jag valde samhällsvetenskap istället för natur. Nu vill jag bli något inom beteendevetenskap. Psykolog, jurist eller beteendevetare är något jag funderat och intresserat mig över. Mitt framtida jobb ska vara roligt men ge bra betalt!

STRIKE!

Hemma från Strike nu! Tyvärr gick man ju inte hem med vinsten, fick 321 poäng och Anton 431. Men jag lärde mig att få till rätta "movsen" och slog 3 strajkar. Kul hade vi och det är verkligen mysigt att kunna hitta på saker tillsammans!♥
Nu ska jag städa rummet innan det är dags för träning!

Tisdag 22/2

Godmorgon!
Är hemma hos älsklingen nu, vi har precis ätit frukost, skagen baguette och nu lyssnar vi på musik.
Har bokat bowlingbana till 13.00 så det ska bli kul att komma iväg och göra något.
It feels good!

Favoriter

Film: har alltid varit Titanic men sen har jag en hel radda av filmer jag älskar!
Skådespelare: det är så svårt att bara välja såhär men Leonardo DicCaprio är bra han.
Skådespelerska: Cameron Diaz.
Regissör: James Cameron.
TV serie: Desperate Housewifes & O.C.
Sångare: Michael Jackson & Bryan Adams.
Sångerska: Shakira & Beyonce.
Band: Paramore
Låt: Here I am - Bryan Adams & The Funeral - Band of Horses.
Bok: Vargbröder.
Sak: Gitarren.
Mat: Husmanskost.
Färg: Röd.
Årstid: Våren.
Djur: Lejon.

Måndag 21/2

Det blev en lyckad gårdag/kväll/ morgon med filmmys osv!
Nu sitter jag och spammlyssnar filmsoundtrack från Spirit och Pirates of the Caribbean och väntar på att älsklingen ska komma hem så att jag kan åka till honom, vi har inte träffats på en vecka så det ska bli kul att träffas.
På tal om musik så kommer Bryan Adams till Sverige och spelar på grönan den 9 Juni, snacka om att jag vill gå!
Tjingeling!

Myskväll på G

Nu är man hemma hos Lovi och har det gött! Vi har nyss kollat på Harry Potter och fången från azkaban och ätit kladdkaka. Kvällen har bara börjat, det väntas Solsidan, mer film, dataspel och snacks!
Ha en bra söndagkväll.


Min bästa vän♥

Jag har två vänner som står mig väldigt nära. Mina två bästa vänner Lovisa Johansson & Sabina Harrysson.
Dessa två tjejer är helt underbara och betyder väldigt mycket för mig!
Anna Lovisa Mathlena Johansson har jag kännt i 15 år, våran vänskap började på dagis och håller ännu.
Vi kan berätta allt för varandra och när vi inte har något att prata om är vi inte rädda för tystnaden som blir, utan förstår varandra. Vi är både lika och olika, ungefär som Ying och Yang som hör ihop med varandra.
Lovisa är en underbar person som man bara måste tycka om. Hon är snäll, omtänksam, rolig, speedad och bara sprider en härlig energi runt omkring sig. Hon tänker alltid på människorna i hennes omgivning och när vi är med varandra kommer vi alltid på något att göra, vi har en tendens till att vara väldigt spontana och när vi väl beslutar något så gör vi det också, tillsammans har vi många minnen ihop som beror på vår spontanhet.
Sabina Marianne Harrysson har jag kännt  sedan hon föddes. Våra familjer står varandra nära och mina föräldrar kände hennes föräldrar redan innan vi föddes. Det är lustigt att dom tajmade in tiden så bra, jag och Sabina föddes år 1994 och våra systrar år 1996.
Sabina är också en underbart härlig tjej och vi är nog mer lika varandra än olika. Det som skiljer oss åt är hennes heta  temperament och mitt lugna temperament. Sabina är även hon en gullig, häftig, rolig och omtänksam tjej som jag kan berätta allt för. Vi har många fina minnen ihop och ett extraspeciellt minne var då våra familjer reste till Mallorca sommaren 2008.

Det är svårt att få fram ord som beskriver hur mycket jag älskar dessa tjejer och hur mycket dom båda betyder för mig men när ni läst detta hoppas jag ni förstår vad det är jag menar. En riktig vän växer inte på träd, en riktig vän är en gåva från himmelen. ♥



Från vänster: Jag, Sabina, Amanda och Emelie.

Lördag 19/2

Idag har jag haft en bra dag med Andréa Miller.
Vi har gått på stan, ätit på Pizza Planeten och gått på bio- Love and other drugs.
Jag tyckte filmen var jättebra, men som sagt typiskt amerikansk romantisk komedi.
Nu ska jag lyssna klart på Michael Jacksons Thriller och sen krypa mig till kojs.
Imorgon ska jag träffa min bästiiis Lovi, och då är det lan på G!
Godnatt!

Min familj

Min familj består av mig, min mamma Annelie Elin Ejdenwik Egonsson, min pappa Per Rickard Egonsson, min yngre syster Amanda Maria Egonsson och mina två djur kaninen Nisse & marsvinet Maggan.
Mamma är 40 år och halvfinsk, vilket gör mig till tre kvarts finne eller nåt sånt. Pappa är 39 år, ett år yngre än mamma och Amanda är 15 år gammal, en riktigt trotsig tonåring! Nisse är ca 2 år gammal och Maggan är ca 6 år, vilket är gammalt för att vara ett marsvin.
Mamma och pappa har varit förlovade i 19 år tror jag, men gifte sig den 10/10 2010 vilket var på tiden.
Jag har ärvt mina egenskaper från pappa, vi är båda musikaliska och har ett lugnt temperament för det mesta. Många kallar mig segpropp vilket är något som förfölljt mig hela livet, är väl också något som kommer från pappa.
Min syster Amanda däremot har ärvt sitt heta temperament från mamma, och tillsammans är dom två som två ilskna bin, men mamma brukar säga att det är något som kommer från hennes finska sida.
För övrigt har jag en bra rellation till min familj och det är något jag är glad över.
Jag har världens bästa familj. ♥
Jag har en pojkvän också. Hans namn är Anton Björklund. Vi har varit tillsammans i ett år och tre månader nu. Det är mitt första riktiga förhållande och vi träffades via hans kompis kan man säga. Anton och jag är väldigt olika och lika envisa, men vi fungerar bra ihop för det mesta. Jag älskar honom och i Maj ska vi resa utomlands tillsammans. ♥
Nu får det nog räcka så om ni ska orka läsa allt! ;)
Bild från bröllopet ♥
Nisse bubben♥
lillPrinsessan♥

Lite om mig!

Jag heter Sanna Marlene Egonsson, jag är 16, snart 17 år gammal eftersom jag fyller den 2 April.
Jag bor i Örebro tillsammans med min familj och mina två smådjur och har alltid bott här sålänge jag kan minnas.
Jag går mitt första år på Risbergskaskolan där jag läser Beteendevetenskapsprogrammet. Det är ett roligt och intressant program med förkunskaper till det jag vill jobba med i framtiden, vilket är Psykolog.
Jag tycker om att hålla på med musik, att  sjunga och spela gitarr är ett intresse jag haft under lång tid.
Ja där har ni lite om mig!


This is me!

Tyckte jag kunde dra några rader om mig själv, en punkt per dag. På så sätt får ni reda på lite mer om mig och kanske mitt liv.

1. Lite om mig. 
2. Om min familj.
3. Bästa kompisen/ar  
4. Favorit musik/ film/ skådespelare/ mat osv. 
5. Detta vill jag bli. 
6. Här bor jag. 
7. Min favorit plats. 
8. Min/a Idoler/ inspiration. 
9. Något/ Någon jag verkligen älskar. 
10. Min dröm.

Ibland måste man välja

Ibland måste man välja i livet. Det kan vara förberedande inför framtiden, ett val av vad man ska äta till kvällsmat eller bara den snabbaste genvägen till Ikea. Ibland kan ett val vara svårt och rädslan av att såra någon eller bara göra fel val kan krypa fram.
Jag har gjort många val jag är nöjd över och val jag inte är nöjd över, nu står jag mellan ett val som känns lite svårt och att det gör det är rädslan att välja fel.
Kanske är det ett bra val, kanske inte. Ibland så måste man välja.
<3

Tisdagkväll

Min Tisdagkväll och i princip hela dagen har varit bra.
Slutade 13.00 och fick besök av min eeeefterlängtade göteborgare Nathalie, eftersom hon är bosatt i Göteborg så träffas vi inte så ofta, kanske några gånger per år bara, men vi har alltid roligt med varann. Idag kollade vi på Solsidan och gick på bio och såg Livet efter Detta. Riktig bra film som definitivt ger sig en tankeställare!
Natt o puss!

ALLA ♥ DAG!

Ja ni idag är det alla hjärtans dag, dagen då man ska tänka på någon speciell.
I väntan på att min älskling ska komma hit sitter jag nu och lyssnar på musik och klinkar Ossy på gitarren.
Jag har fixat en massa gott inför kvällen och mamma har lagat god mat samt ska vi göra Bananasplit också, mums! Detta kommer bli en bra dag :)
Var också nyss hos en av dom bästaste personerna i världen, Lovisa Johansson, och gav henne en liten present, å jag fick en sån fin alla hjärtans present av henne med b.la min älsklings marmerlad. DEN ÄR GOD DEN!
♥Massa pussar och kramar på er allihop! ♥


Crazy Train

Crazy, but that's how it goes
Millions of people living as foes
Maybe it's not too late
To learn how to love
And forget how to hate


Lycka

Idag är det ju fredag minsann.. snart lördag.
Idag har jag varit i skolan och sedan varit med Olle. Vi har haft en jättetrevlig kväll med musik, godis, pizza och film.
Hahah. Vi såg 127 Hours, ni vet filmen om killen som fick amputera sin arm efter att ha fastnat med armen mellan ett klippblock.. riktigt mysig film! Olle håller på med musik väldigt mycket och jag blir så sugen på att ta upp mitt gitarrspelande igen så vi och min kompis Tea har beslutat att försöka starta ett band, det vore väl något :)
Jag är glad, glad över livet.

Words, can it be trust?

this is something that lasted a long time. I did not realize it at first, but as it became clearer to see. It'll just be your own way, whatever suits you best.
I've said it so many times before and you've already hurt me once, you say you can not change yourself, but I will not live with this for long.
I do not know if I have more endurance. Do i heft to?


Helt slut..

Det blev ett hårt pass idag men värt var det. Gymmade först i ca 50 min, därefter körde vi spinning i en timma och sist simmade vi i en timma till. Det känns i kroppen nu men det är en skön känsla. Är hur som helst helt utmattad så jag antar jag kommer sova gott i natt!..

Puss


Träning på G

Har haft lite uppehåll från gymmet ett tag nu men nu är jag på G igen, åker
snart upp till Haga för ett träningspass med Sabina Harrysson, nu jäklar blir det hårdträning inför sommaren!

Tjingeling!


Dagens Låt!

Denna låt gick jag runt o sjung på efter att ha sätt 50 First Dates.
Digga!

Beach Boys-Wouldn't it Be Nice



Lyckad kväll!


Måste säga att kvälen var mysig. Var roligt att täffa allihopa igen. Nu dröjer det en månad tills det är återträff med gammla Nioasbra (9A).
Nu ska jag ta och sussa, imorn ska jag övningsköra och skaffa gymkort samt träffa älklingen.
Natt å puss.


Jumpsuiten



Sarahs goa tårta.

Fina Sarah, Födelsedagsbarnet själv.



Party party!

Kom nyss hem från stan med syster. Köpte en jumpsuit och en kavaj.
Detta blir ett snabbt inlägg för alldelles strax ska jag dra mig mot gustavsgatan för lite partaj.
Sarah Habib, min förra klasskompis, ska ha partaj för oss tjejer så det ska bli super kul att få träffa alla igen!

Ha en bra fredagkväll gott folk!


it's something

Detta blir ett kort inlägg innan det är dags att sova.
Har haft en trevlig kväll, var och träffade Olle, en gammal kompis som jag inte sätt på länge.
Är så roligt att vi fått upp kontakt, nu ska vi allt behålla den också för nåt av det tråkigaste som finns
är när man tappar kontakt med en härlig person.
Hoppas eran dag/kväll var lika ba som min!

Imorgon är dags att lyssna till Överlevaren Mietek Grochers berättelse om hur han överlevde förintelsen.
Jag har redan sätt honom en gång tidigare och det är mycket starkt av honom att gå ut med sin berättelse för skolklasser runt om i Sverige. Ja det lär ju bli en morgon full av gråt men jag är glad att jag får chans till att lyssna till honom igen.
Tomorrow=no mascara!

Godnatt!



Mitek Grocher, en söt liten farbror.


French Manicure!

Det blev dock inga kläder på marieberg för att b.la byxorna jag skulle ha fanns inte,
men däremot kunde jag inte motstå en fransk manikyr eftersom mamma och hennes kompis skulle göra en.
Är väldigt nöjd med resultatet om jag får sägat!


Smala händer..


Here Iam

Fick sluta ett idag så här sitter man nu och lyssnar på musik.
En av mina absoluta favoritlåtar nu är Here Iam med Bryan Adams.
Jag har alltid tyckt om honom men började  inte lyssna först jag såg disneyfilmen Spirit där han gjort ett helt soundtrack.

 Here Iam, this is me.
 there's no where else on earth I'd rather be.
 Here Iam it's just me and you.
 And tonight we make our dreams come true.
 
It's a new world, it's a new start.
 It's alive whit the beating of young hearts.
 It's a new day, it's a new plan.
I'll be waiting for you. Here Iam.


Nu ska jag ta och sätta på O.C i väntan på Marieberg!


RSS 2.0