MALLORCA

Nu är resväskan packad och klar, det är pirr i magen och humöret är på topp. Om ca 1h bär det av mot Örebro flygplats!
Ska bli så skönt att få komma iväg ett tag till en annan värld o bara njuta av allt, och plus är det att jag åker med pojkvännen också då vi har eget hotellrum. Vi får se om jag har möjlighet till att slänga in ett inlägg under veckan.
Hejdå Sverige-HEJ SPANIEN!








Adios!


Rolling in the Deep-Maddi Jane

Älskar denna tjej. Maddi Jane, 12 år gammal och sjunger som en stjärna!

tvätta,packa, städa

Yeah festivalen igår var helskön. En dag fylld med musik och härliga människor. Visst, musiken är väl inte den jag brukar lyssna på, men sällskapet från alla mina vänner var underbart och gjorde min dag till ett härligt minne!
Skrek nog lite för mycket också, det känns iallafall i halsen, inte så bra kanske.. men ska ta och vila upp mig idag. Ska dessutom tvätta kläder och packa inför resan..


Grattis på mors dag min älskade mamma♥


YEAH-11

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Verkar som att våra föräldrar kommer bra överens så det är ju kul!
Sov kvar hos Anton till idag och ska snart upp till stadsparken för lite festival, får se hur länge man stannar där borta eftersom vädret inte är så bra. Har inte så stor koll på vilka band som spelar idag men 21.30 spelar ett band som är rätt bra.
So long!

Grillkväll

Nu ska jag och min familj hem till Antons familj och grilla och prata om resan som bär av på tisdag.
Mallorca närmnar sig!! :D
Ha en bra fredagkväll, pussar!


What are words-Chris Medina

Åh vilken härlig kille. Jag upptäckte låten på spotify förut och kan inte sluta lyssna på den. Jennifergumman får kalla mig efterbliven men jag trodde den var rätt så ny. Hur som helst så älskar jag verkligen låten. Kolla på auditionen som följer nedan så får ni se vad jag menar. Tårarna är inte långt borta efter att ha sätt den. ♥




pump it up

nu ser jag ut som en hamster i ansiktet. I morse var jag hos tandläkaren och lagade en tand med bedövning förtåss, så nu är ju ena kinden helt upplåst. Det känns jättekonstigt och jag är jättehungrig men måste ju vänta tills det släpper..
Jag är också hemma från skolan för att jag vägrar gå dit med upplåst kind, kan ju inte prata rent just nu heller, får hoppas jag inte missar något viktigt, men det trot jag inte? Istället chillar jag i soffan och kollar på =3 med Ray William Johnsson, så förbannat bra!
I helgen är det Yeah Fesitivalen också, synd bara att vädret ska vara dåligt..



Just can't get enough

Fyfan vad skönt, nu är alla prov och inlämningar klara och jag fick dessutom godkänt på mattenationella vilket gjorde min dag. Sommaren närmar sig med stora steg och om en vecka åker jag till Mallorca. Snacka om att jag längtar!
Man har ju hört om det jäkla vulkanutbrottet på Island och om rökmolnet som ska drabba flygtrafiken i europa, det rökmolnet hörde jag är påväg att tyna bort nu och det glädje mig också.
Nu lyssnar jag på Lady GaGas nya album och ränsar i min garderob.. jag ska skicka dom kläderna jag inte använder till barn i Afrika. Kände att det kunde vara bra att göra en god gärning och skicka kläder till behövande istället för att låta kläderna hamna på en sopptipp där ingen har nytta av dem, yes!

have you ever done something you can't change

Igårkväll hade jag och Lovi filmys, åt jordnötsringar, jordgubbar och kollade på första filmen av Transformers. Vid 11.30 tiden kände jag mig lite busig nämligen för då planerade jag och  Anton att han skulle komma hit och sova, så utan att väcka mina föräldrar kastade jag ner dörrnycklarna genom fönstret så han kunde ta sig in. Upptäckta blev vi lite senare. Det kändes så kul o göra en sån grej och jag blev riktigt glad över att älsklingen kom.
Idag ska vi i familjen gå upp på stan och strosa och äta lunch på troligtvis Kina Muren. Ikväll kommer nog Jennifer hit för vi ska fira ettårig vänskap.
Vi hörs senare,
poos!

I'm just a holy fool

Ja spanska nationella är för sin del avklarat.. en jävla lättnad kan jag säga. Får se om jag ens ska fortsätta läsa språket i 2:an sen..
Förresten så kollade vi på skräckfilm i skolan idag, inte alltid man får göra det på skoltid liksom? så det var lite kul, filmen hette "What lies beneaths" och var väl kanske inte den bästa, och inte så läskig för den delen heller men är alltid lika kul att höra andras skrik och fasa när man kollar skräckisar! Förresten tänkte jag på en sak efter filmen, egentligen behöver man ju inte ha den där rädslan för andar och spöken som vi faktiskt har
(även om det ibland känns skrämmande), för sålänge du inte gjort någonting mot denne så kommer inte den göra illa dig.. om det nu finns andar? okej jag är lite vedskeplig av mig, det måste jag säga, men jag kan ta det måttligt. Fast mörka nätter när mardrömmar väcker än så inbillar man sig lätt saker.. det gör iallafall jag.
Me? I'm dishonest, and a dishonest man you can always trust to be dishonest.
Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly... stupid.

You will always remember this as the day that you almost caught,Captain Jack Sparrow"

Yes idag var jag med compani iväg och såg Pirates of the Caribbean 4 i 3D. Förvånadsvärt bra faktiskt, och inte minst på grund av puddingen Johnny Depp!

I veckan har ju nationella dragit igång och idag stod första mattenatioella på tur. Men det gick rätt bra tror jag. Är inte en höjdare på matte i vanligt fall så vi får se hur resultatet blir, men jag kände mig säker på det uppgifter jag skrev så det är ju bra!
Imorn väntas ju spansknationella då man ska skriva en uppsatts, jag fattar inte varför man tvingas till detta? att skriva en hel uppsatts på ett språk man endast behärskar lite av, är det möjligt?..
aja nu ska jag kolla på Off The Map och sedan sussa!


Jack Sparrow


Eurovison songcontest

Jaa heja Sverige, vår Eric Saade! Japp här är man bokad framför tvn hela bunten. Men det är så det ska vara!

Är hemma hos Sabina nu.
Igårkväll tog vi oss en tur på inlines i kvällssolen och kollade på en rad filmer. Idag har vi varit på marieberg, bakat rabarberpaj , kollat på Lady GaGas Monster Ball konsert i Madison Square Garden och nu detta!

Som sagt, heja Sverige!!

Hej bloggen!

Oj vad veckan gått fort!
Är otur att man haft allt jäkla plugg på den varmaste veckan på året, men idag är allt klart.
Ja iallafall historia uppsattsen och engelskanationella, nästa vecka väntar dock spanska och matte nationella men det är då det.
I veckan har jag och Anton firat 1 och 1\2 år och så tidigt som imorse var jag på en jobb intervju på ett hunddagis i mitt område. Jag hoppas jag gick med ett gott intryck!
Nu äter jag en cupcake och sitter med datorn ute i solen och njuter, snart kommer Sussi och hämtar mig och min syster för i helgen ska vi bo hos familjen harrysson. Det ser jag fram emot! ;)
Vi hörs!

Lycka

Idag är jag stark!

Feelings they can be trusted

You can never say never.
Känslor uttrycker vi på olika sätt.
Just nu är jag inne i en period där mina känslor ständigt spökar för mig. Ena stunden är jag glad och nästa sekund skvalpar tårarna. Jag är en person som inte kan gråta inför andra och håller gärna  mina tankar och problem för mig själv tills jag nästan bryter ihop för att dom blir så stora.
Jag vet inte vad som har flugit i mig. Jag har ständigt varit deprimerad och känslig i en period nu.
Ibland vet jag inte vad jag vill eller vart jag vill ta vägen. Jag är så rädd för att göra fel val och att lyssna på en känsla som bara är tillfällig. Ibland ställer jag mig också frågan ifall om jag är uppskattad och omtyckt av andra i min omgivning för att jag är så känsloladdad, men innerst inne vet jag att jag är det men behöver på något sätt en bekräftelse på det.
Det låter så patetiskt att skriva allt detta men jag känner att jag på något sätt blir tvungen till det för att det på ett sätt känns som en lättnad för mitt hjärta.
Jag vill vara ärlig mot andra men måste först  lära mig att vara ärlig mot mig själv.
Som sagt, känslor uttrycker vi på olika sätt.

7 MAJ

Ingen vinst för ÖSK igår, 2-1 till kalmarjävlarna!
Snart ska jag och min syster Amanda dra upp och käka lunch på stan, förmodligen på kinamuren. Deras mat är verkligen god kan jag säga så jag kommer nog allt bli mätt i magen! Sen blir det nog lite pluggande för mig innan jag ska följa med Anton och hans familj på 80 års kalas.
Dags att sätta fart nu kanske?
ha en bra lördag!


justja, måste bara säga att jag älskar Lady GaGas nya musikvideo "Judas"! Lägg märkte till början av videon när GaGa sitter bakom en kille på motorcykel, alla andra personer och omgivning är svartvita medan GaGa själv är i färg. Så snygg gjort!

sovmorgon

Har sovmorgon fram till 12.15 idag, man kan ju undra vad jag gör uppe nu? men det är så att jag egentligen skulle följt med mamma och handla men blev inte så och kunde inte somna om. Så sitter med historia uppsattsen nu och kollar på vakna med the Voice!
Idag är det ju iallafall fredag och ikväll blir det hemmamatch på Bhern Arena. ÖSK-Kalmar!

JAG KOMMER

jäklar vad jag har blivit dålig på det här, inte bra alltså!
Får ta tag i bloggandet nu igen, har inte haft motivationen till att blogga helt enkelt men är dags att börja igen känner jag!
Ja idag är det en helt vanlig dag förutom att jag gjorde mig själv jävligt besviken genom ett prov i skolan. Fick tillbaka spanskaproven  i morse och det såg ju inte så värst bra ut för mig kan jag säga men det värsta är att det beror på ynka slarvfel här och där. Nu fan måste jag ta och skärpa mig inför de nationella proven i spanska som vi kommer börja med på tisdag, jag ska fan ha bra betyg i spanska när jag går ut!
Ja förutom besvikelsen så har vi varit iväg och firat två av mina kusiner idag så nu har jag ätit mig proppmätt på bullar och allt vad det nu var. Jag vill egentligen bara lägga mig på sängen och kolla på film nu fast det kan jag ju inte eftersom att jag ska plugga historia, man har ju fått två inlämningsuppgifter att göra klart till på onsdag. Min helg kommer ju bli jättekul..

RSS 2.0